ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLERE DOKUNAN YÜREKLER

"Ben Her Yerde Varım"

"Nizamülmülk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri: Özel Gereksinimli Çocuklara Dokunan Yürekler"

Nizamülmülk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, Ben Her Yerde Varım projesi "Dünya Otizm Farkındalık Günü" kapsamında ilçemizdeki üç farklı okulu ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadılar. Bu anlamlı etkinlikler, özel gereksinimli çocukların hayatlarına dokunarak, onlara unutulmaz izler bıraktı.

Ziyaretler sırasında, öğrencilerimiz özel gereksinimli çocuklarla etkileşimde bulunarak empati ve anlayışlarını artırdılar. Birlikte yapılan etkinliklerde ise sevgi ve paylaşımın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gördük. Öğrencilerimizin yüzlerindeki mutluluk ve heyecan, bu deneyimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladı.

Bu ziyaretler sadece özel gereksinimli çocuklar için değil, aynı zamanda Nizamülmülk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri için de büyük bir öğrenme ve duygusal gelişim fırsatı oldu. Farklılıklara saygı duyma, empati kurma ve yardımlaşma gibi değerleri deneyimlemek, onların karakterlerine derin bir katkı sağladı.

Ben Her Yerde Varım projesi sayesinde, özel gereksinimli çocukların toplumda daha fazla anlaşılmalarını ve kabul görmelerini sağlamak amacıyla değerli bir adım attık. Bu tür etkinliklerin devam etmesi, toplumsal farkındalığın artmasına ve daha kapsayıcı bir dünya için adımların atılmasına katkı sağlayacaktır.

Nizamülmülk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri olarak, bu unutulmaz deneyimi yaşamamızı sağlayan Ben Her Yerde Varım projesine destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Çünkü gerçekten inanıyoruz ki, sevgi ve anlayışla her yerde var olabiliriz.

02.05.2024 26

02-05-202402-05-202402-05-202402-05-202402-05-202402-05-202402-05-202402-05-202402-05-2024